2015 m. liepos 16 d., ketvirtadienis

Bananiniai keksiukai receptas


Geriausias būdas panaudoti pajuodusius bananus yra pagaminti iš jų bananinius keksiukus. Gera šių keksiukų savybė yra tai, kad juos galima panaudoti pradedant nuo pusryčių stalo, baigiant desertu ant svečių stalo. Šie keksiukai dera su labai daug ingredientų, pavyzdžiui: riešutų sviestu, šokoladu, varškės kremu ar įvairių rūšių uogomis. Todėl lašelis fantazijos ir nustebinsite visus puikiai paruošu desertu.
Štai pateikiu jums paprastą, lengvą ir begalo gardų bananinių keksiukų receptą, kuriuo nebuvo nusivylęs nei vienas ragautojas.

Reikės:
  •  338g miltų
  •  Arbatinis šaukštelis sodos
  •  Arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  •   Pusė šaukštelio cinamono
  •  Žiupsnelis muskato
  •  3 bananai (sutrintų)
  •  113g cukraus
  •  56 g rudojo cukraus
  • 1Kiaušinis
  • 57g sviesto (ištirpinto)

  1. Įkaitinti orkaitę iki 175 laipsnių.
  2. Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir muskatą.
  3. Kitame dubenyje sumaišyti bananų tyrę, cukrų, rudajį cukrų, kiaušinį ir ištirpusį sviestą.
  4. Bananų mišinį įdėti į miltų mišinį ir maišyti kol taps vientisa mase.
  5. Kepti 18-22 minutes


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą